Project Description

PREMIUM EXCLUSIVE DUŠECI

DUŠEK LARCH/ELETO KARBON

90(100)X200(190) – 200X200(190):

SALONSKA CIJENA od 2.386,00 BAM

CIJENA ZA POSJETIOCE PROMOTIVNIH SEMINARA I KORISNIKE SPG VIP KARTICE od 1.336,00 BAM

Cijene su izražene u zvaničnoj valuti BiH (konvertibilna marka)

VISOKOELASTIČNI DUŠEK WOOLMARK KVALITETA NAJNOVIJE GENERACIJE

Dušek LARCH/ELETO KARBON MEMORY predstavlja nešto potpuno novo na ovim prostorima. Spada u grupu ortopedsko-anatomskih dušeka koji zbog svoje fleksibilnosti omogućava pravilan ergonomski oblik tela svakog korisnika bilo koje fizičke konfiguracije.

Navlaku dušeka čine pažljivo birana vlakna 100% merino vune Woolmark kvaliteta I karbonske mreže sa druge strane.

Revolucionarno otkriće profilisane memorijske pene i jezgra najfinijeg sastava, omogućava da se rotiranjem dušeka mogu dobiti različite tvrdoće a time zadovolje potrebe i najzahtevnijih korisnika.

Prozračnost dušeka LARCH/ELETO KARBON MEMORY

Visoki stepen prozračnosti dušeka je od ključne važnosti za postizanje zdrave klime spavanja koja ima antibakterijsko djelovanje i sposobnost eliminacije grinja.

Jezgro dušeka se sastoji od izuzetno prilagodljive termoosjetljive memorijske pjene sa masažnim efektima i visokoelastične poliuretanske pjene. Ova visokoelastična pjena objedinjuje najnovija otkrića i kao takva je jedan od najkvalitetnijih materijala na svijetu zbog svoje trostruko više dugotrajnosti kao i zbog svoje prozračnosti koja omogućava jednu od najvažnijih funkcija svakog dušeka a to je da dušek pravilno diše. Ukupna visina dušeka je 18cm što mu daje mogućnost izuzetno dobrog ventiliranja a da udobnost ne bude ugrožena. Sa strane je specijalno 3d platno koje prilikom pokreta (ustajanje, okretanje itd) propušta vazduh i na taj način dušek diše i postiže se zdrava klima spavanja.

Anatomsko djelovanje

Kako bi se maksimalno smanjili rizici iskrivljenja kičmenog stuba prilikom ležanja, unutrašnjost dušeka LARCH/ELETO KARBON se klasifikuje kao čvrsta (kruta) ali istovremeno je i izuzetno fleksibilna.

Dušek LARCH/ELETO KARBON MEMORY  je idealna podrška kičmenog stuba, posebno za osobe srednjih godina i starijih ljudi kako bi se sprečile bolesti kičme i smanjio zamor tijela prilikom ležanja.

Ovaj dušek ima garanciju od 10 godina u skladu sa pravilnim korišćenjem dušeka.