Project Description

NOVO! PRIRODNA KOZMETIKA

Premium Exclusive HEALTH NATURAL Creme

50ML:

SALONSKA CIJENA od 48,00 BAM

CIJENA ZA POSJETIOCE PROMOTIVNIH SEMINARA I KORISNIKE SPG VIP KARTICE od 32,00 BAM

Cijene su izražene u zvaničnoj valuti BiH (konvertibilna marka)

Ručno izrađena, 100% prirodna krema, sa prirodnim biljnim uljima.

Premium Exclusive Health Natural Creme je jedinstven proizvod vrhunskog kvaliteta po staroj Švajcarskoj recepturi. Specijalnim odabirom najhranljivijih biljnih ulja u posebnoj koncentraciji dobijena je krema koja koži daje sve što je neophodno za njenu pravilnu i zdravu njegu. Koža njegovana ovom kremom je dubinski hidrirana, regenerisana, zategnuta, glatka i sjajna.

Koža je naš najveći organ i potrebno je tretirati je kvalitetnim, sertifikovanim proizvodima kako bi do duboke starosti ostala glatka, zdrava i neoštećena.

Jedinstvena Švajcarska formulacija prirodnog proizvoda sa izvanrednim učinkom na zdravlje i ljepotu kože.

Kremu možete koristiti kada i koliko god želite jer je izrađena od potpuno prirodnih sirovina koje su „hrana“ za Vašu kožu. U ljetnjim danima će vam pružiti osjećaj mekoće nakon dugotrajnog izlaganja suncu a u zimskim i jesenjim danima, nevidljiv golim okom, film koji se formira na koži će Vam pružiti zaštitu od vjetra i hladnoće. Koristite je u debljem sloju kada je niža spoljna temperatura. Blagotvorno djeluje nakon ujeda insekata, površinskih ogrebotina na koži, perutanja kože, oštećene kože stopala, laktova i ruku. Pogodna za njegu suve i normalne kože lica i tela.