POKLONI

Uslovi promotivne poklon akcije

Promotivna poklon akcija podrazumijeva mogućnost da metodom slučajnog izbora, a na osnovu rezultata kviz ankete, budete izabrani i pozvani da u njoj učestvujete.

Ukoliko budete pozvani i želite da iskoristite mogućnost za poklon, prilikom preuzimanja poklona prisustvovaćete predstavljanju našeg proizvodnog programa.

Jedan od poklona koji možete da dobijete besplatno su sljedeći:

WOOLMARK MERINO PAPUČE SA MAGNETOM

Papuče su napravljene od čiste merino vune, te zbog toga besprijekorno održavaju temperaturu stopala.Mogu se nostiti i na plus 30 stepeni, ali i na minus 20.U ovim papučama, stopala se ne znoje, a samim tim nema ni neprijatnog mirisa, dobijanja raznih gljivičnih infekcija i oboljena stopala.

Dodatna vrijednost ovih papuča je magnet u predjelu pete. Masaža stopala veoma je bitna, jer se na stopalu nalazi veliki broj nervnih završetaka putem kojih se mogu stimulisati ostale tačke tijela. Naročito bitan dio stopala je dio pete pa je magnetna traka upravo smještena u ovom dijelu koja podstiče cirkulaciju našeg stopala.

Premium Exclusive HEALTH NATURAL Creme

50ML

Ručno izrađena, 100% prirodna krema, sa prirodnim biljnim uljima.

Premium Exclusive Health Natural Creme je jedinstven proizvod vrhunskog kvaliteta po staroj Švajcarskoj recepturi. Specijalnim odabirom najhranljivijih biljnih ulja u posebnoj koncentraciji dobijena je krema koja koži daje sve što je neophodno za njenu pravilnu i zdravu njegu. Koža njegovana ovom kremom je dubinski hidrirana, regenerisana, zategnuta, glatka i sjajna.

Koža je naš najveći organ i potrebno je tretirati je kvalitetnim, sertifikovanim proizvodima kako bi do duboke starosti ostala glatka, zdrava i neoštećena.

Jedinstvena Švajcarska formulacija prirodnog proizvoda sa izvanrednim učinkom na zdravlje i ljepotu kože.

Kremu možete koristiti kada i koliko god želite jer je izrađena od potpuno prirodnih sirovina koje su „hrana“ za Vašu kožu. U ljetnjim danima će vam pružiti osjećaj mekoće nakon dugotrajnog izlaganja suncu a u zimskim i jesenjim danima, nevidljiv golim okom, film koji se formira na koži će Vam pružiti zaštitu od vjetra i hladnoće. Koristite je u debljem sloju kada je niža spoljna temperatura. Blagotvorno djeluje nakon ujeda insekata, površinskih ogrebotina na koži, perutanja kože, oštećene kože stopala, laktova i ruku. Pogodna za njegu suve i normalne kože lica i tela.

Promo cena sa PDV-om 3.290,00 RSD